Ostavi trag: praksa za studente

 
 
 
 

Ostavi trag: praksa za studente

Gradnja je odličan način da ostavite svoj trag. Gradnjom nastaje konkretan rezultat, koji dugotrajno služi ljudima. Ukoliko i vi gorite od želje u svijetu ostaviti trag, pozivamo vas da s nama gradite temelje za buduće generacije. Ove godine uključili smo se u projekt Privatni sektor za mlade (Inicijativa za mlade) koji su pokrenuli HUP i EBRD. Cilj programa je putem studentskih praksi stvaranje većih mogućnosti za uključivanje mladih ljudi na tržište rada na razini cijele zemlje u smislu da provoditelji projekta (HUP i EBRD) budu poveznica između fakulteta i poduzeća. Kao krajnji cilj je uključivanje prakse u redovan program studiranja.

Program za studente Ostavite trag za akademsku godinu 2017./2018. će za šest odabranih studenata iz područja građevine, strojarstva, kemije, ekonomije ili rudarstva omogućiti da:

  • u Holcimovoj tvornici cementa u Koromačnu odrade praksu te steknu iskustvo rada u međunarodnoj, inovativnoj i poticajnoj sredini
  • rad s mentorom na osobnom razvoju (postavljanje ciljeva, važnost davanja i primanja povratne informacije, procjena učinka)

 

Na natječaj se mogu prijaviti redovni studenti diplomskih studija iz područja građevine, strojarstva, kemije, ekonomije ili rudarstva.

Praksa bi trajala dva mjeseca.

 

Prijave za natječaj su zatvorene a prijavljeni studenti biti će naknadno obaviješteni o rezultatima natječaja i daljnjim koracima.