Nagrade za korporativnu filantropiju

 

Holcim (Hrvatska) za najbolji program korporativnog doniranja u 2009.

Holcim ponovno nagrađen za svoj program sponzoriranja

Nagradu za najbolji program korporativnog doniranja u 2009. godini predsjedniku Uprave Holcima u Hrvatskoj, Mariu Grasslu, dodijelila je udruga Donacije.info na svečanosti u Zagrebu.

Cilj Holcimova programa je jačanje sektora civilnog društva kako bi isti zajedno s poslovnim sudjelovao u razvoju javnih politika koje doprinose održivom razvoju. Holcim (Hrvatska) se istaknuo suradnjom s lokalnom zajednicom i dugoročnim strukturiranim pristupom zbog čega je dobio velik broj bodova prema kriterijima organizacijskih kapaciteta, te efektivnosti, efikasnosti i praćenja rezultata.

Sve informacije o dodjeli nagrada možete pronaći ovdje.


Holcim (Hrvatska) za najbolji program korporativnog doniranja u 2008.

Tvrtka Holcim (Hrvatska) d.o.o. i ove je godine nagrađena za svoj program sponzoriranja. Udruga Donacije.info nagradu je dodijelila za „posebni doprinos razvoju korporativne filantropije kroz sustavan i strukturiran rad s udrugama“.

Udruga Donacije.info projekt nagrađivanja najboljih projekata korporativne filantropije provodi već treću godinu za redom s ciljem promoviranja strateškog opredjeljenja tvrtki za odgovorno poslovanje i njegovanje odnosa s lokalnom zajednicom.

Više o programu i dodjeli Nagrade za korporativnu filantropiju možete pronaći ovdje.


Holcim (Hrvatska) za najbolji program korporativnog doniranja u 2006.

U projektu ''Nagrada za korporativnu filantropiju'' udruge Donacije.info najbolji program korporacijskog doniranja u protekloj 2006. godini imao je Holcim.

Nagrada za korporativnu filantropiju – ogledalo s ugraviranim imenom tvrtke – djelo je dizajnerskog tima agencije Bruketa&Žinić. Za nju su se prijavile vodeće tvrtke u Hrvatskoj, a donacija Zagrebačke banke Udruzi Krijesnica te Holcimov program donacija u kojem je uravnotežen gospodarski rast, društvena odgovornost i skrb o okolišu ocijenjeni su najboljima u protekloj godini. Posebnu nagradu zaslužio je Brodomerkur svojom donacijom Županijskoj ligi protiv raka.