Certifikat Poslodavac Partner

 

Primarna svrha projekta Certifikat Poslodavac Partner je, s jedne strane, prepoznavanje i isticanje organizacija koje kvalitetno upravljaju ljudskim resursima te propagiranje i implementacija onih standarda koji dokazano i smisleno unapređuju poslovne rezultate i kvalitetu rada, s druge strane.

Certifikat Poslodavac Partner dodjeljuje se organizacijama koje, bez obzira na veličinu i eksponiranost u javnosti, zadovoljavaju standarde kvalitete u upravljanju ljudskim resursima.

Metodologija razvijena za projekt, konstantno unapređivana certifikacijama u najboljim hrvatskim organizacijama, omogućava da se Certifikat Poslodavac Partner koristi i kao izuzetno kvalitetan alat kako za procjenu tako i za dizajn/implementaciju procesa upravljanja ljudskim resursima!

U sklopu Dana otvorenih vrata u Koromačnu, tvrtka Selectio uručila nam je Certifikat Poslodavac Partner.U certifikacijskom procesu istaknuli smo se izvrsnim praksama upravljanja ljudskim potencijalima te postigli čak 95 ukupnih bodova, te preko 90 bodova u svakom od 5 ocjenjivanih područja (Strategija, Regrutiranje i selekcija, Rad, motivacija i nagrađivanje,Usavršavanje i razvoj te Odnos prema zaposlenicima).