Inspiracija u betonu

 

Beton je jedinstveni materijal kojim se mogu realizirati različite forme, teksture i boje, a zahvaljujući dugom životnom ciklusu i termalnim svojstvima, beton je i jedan od energetski najefikasnijih i okolišno najprihvatljivijih građevinskih materijala. Stoga, svakoga dana iznova istražujemo i otkrivamo nove mogućnosti betona, koji u rukama inovatora i umjetnika - tehnologa dobiva sasvim novu dimenziju.

Rado stojimo na raspolaganju arhitektima, projektantima i investitorima prilikom realizacije ideja: od odabira materijala, teksture, boje, do određivanja tehnologije izvođenja i izrade različitih varijanti probnih uzoraka. Otkrijete novu dimenziju - mogućnost betona u krajobraznoj arhitekturi, urbanoj opremi i infrastrukturnim inovativnim rješenjima.

Galerija na otvorenom "Inspiracija u betonu" mjesto je na kojem možete vidjeti različite primjene betona, a nalazi se u Plovaniji i Koromačnu. Ukoliko ste zainteresirani javite nam se na holcim-hrvatska@holcim.com, bit će nam drago pokazati vam njegovu ljepotu i prednosti.