Projekti u svijetu Grupe LafargeHolcim

 
 


U više od 100 godina poslovanja Holcim je radio na izgradnji mnogobrojnih projekata diljem svijeta. Stekli smo bogato iskustvo pružajući rješenja za neke od najvećih i tehnički najzahtjevnijih projekata izgrađenih do danas. Spajanjem u novu Holcim Grupu definiran je niz strateških ciljeva koji će nam omogućiti provođenje naših ambicija u konkretne akcije. Težimo pružanju inovativnih rješenja uz dodanu vrijednost kao i ponudi odličnih projekata kako bi bili preferencijalan partner za projekte gradnje.

Sa strašću krojimo rješenja, integriramo proizvode i usluge kako bi odgovorili na potrebe i povećali zadovoljstvo naših kupaca.

Slobodno na stranicama LafargeHolcim Grupe pogledajte i doznajte više o inovativnim projektima.

 

Elbphilharmonie, Hamburg, Germany

Dvorana filharmonije na Labi u Hamburgu. Simbol novog polaska u Hamburgu i dojmljiva kombinacija tradicije i inovacije: dvorana Filharmonije na Labi (Elbphilharmonie), izgrađena prema projektu švicarskih arhitekata Herzoga i de Meurona, s Holcimovim građevinskim materijalom.

Više o projektu

 


Reflections at Keppel Bay, Singapore

Reflection (eng. refleksija, odraz) predstavlja vraćanje svjetla ili zvuka, ali je isto tako i rezultat pomnog razmišljanja. Svojim projektom novog stambenog kompleksa u južnom Singapuru, arhitekt Daniel Libeskind ispunjava oba ova značenja. Holcimov beton pomaže u oživljavanju ideja ovog svjetski poznatog arhitekta.

Više o projektu

 


Twin Center, Casablanca, Morocco

S dva tornja koja se dižu do 110 metara iznad zemlje Twin Cener je postao novi moderni simbol Casablance u Maroku. Cijela zgrada se prostire na 13.500 metara kvadratnih i obuhvaća brojne urede, šoping centar, hotel, stanove, izložbene postore, restorane i barove i tri nivoa garaže.

 

 


Christchurch Art Gallery, Christchurch, New Zeland

Galerija je otvorena u svibnju 2003. godine i predstavlja jednu od najvećih umjetničkih institucija na Novom Zelandu. U njoj su izložene neke od najvažnijih kolekcija u državi.

 

 

 

 


Government center, Minas Gerais, Brazil

Novi administrativni centar u Brazilu nalazi se u Minas Geraisu i projektirao ga je legendarni arhitekt Oscar Niemeyer, koji usprkos tome što ima preko sto godina i dalje zadivljuje, a to potvrđuje i ovaj projekt koji obuhvaća preko 800.000 metara kvadratnih. Dvije zgrade koje izgledaju kao blago zakrivljene krivulje ugostiti će 17 državnih ministra.