Korporativno upravljanje

 
holcim tvornica cementa koromacno v2
 

 

 

Kodeks poslovnog ponašanja

Holcim je ponosan što ima strastvene i predane zaposlenike koji teže izvrsnosti svaki dan i pri tome djeluju s integritetom – jer to je način na koji Holcim posluje.

Kako bismo osigurali da svi zaposlenici tvrtke Holcim imaju na raspolaganju alate, resurse i informacije koje su im potrebne u donošenju ispravne odluke, Holcim Grupa donijela je Kodeks poslovnog ponašanja za zaposlenike i za dobavljače.

Djelovati s integritetom i živjeti ispravno, ključno je u ispunjavanju naše uloge dobrog korporativnog građanina u zajednicama u kojima djelujemo, te podržavanju njihovog zdravog razvoja.

Stoga je integritet jedna od naših središnjih vrijednosti koju smo definirali kao sastavni dio naše korporativne kulture koja opisuje tko smo, što radimo i kako se ponašamo. Kao organizacija vjerujemo da je integritet sukladan organizacijskom uspjehu. Ovaj je Kodeks utjelovljenje onoga što nam integritet znači u praksi. Znači uvijek djelovati iskreno, pošteno i transparentno. Znači poštivati jedni druge. Znači poštivati zajednice i okoliš u kojem djelujemo te poštivati ljude na čije živote utječemo.

Gradimo temelje na kojima lokalne zajednice mogu rasti. Čast nam je što to možemo činiti na
više od jednog načina.

Gradimo s integritetom
Linija integriteta

Ako imate pitanje ili trebate izraziti zabrinutost za neku poslovnu praksu Holcima u Hrvatskoj, molimo koristite Liniju integriteta.

 

Pošteno tržišno natjecanje

Za Holcim poslovni uspjeh ide ruku pod ruku sa poštivanjem pravila poštenog tržišnog natjecanja.

Predani smo poštenom natjecanju jer nam omogućava da našim kupcima ponudimo najbolje proizvode po prikladnim uvjetima. Pošteno natjecanje omogućava nam da inovacije postavimo kao naš fokus. Holcim osigurava da su naši menadžeri i zaposlenici dobro upoznati s listom poslovnih praksi koje moraju izbjegavati, kao i sa obavezom naše Grupe da se slobodno i pošteno natječe.

Pošteno tržišno natjecanje (ENG)

Načelo cjelovitog sustava upravljanja

 

Pročitajte naše Načelo cjelovitog sustava upravljanja kvalitetom, okolišem, energijom, zaštitom zdravlja i sigurnosti:

 

 

 

U nastavku su pojedinačni certifikati: