Savjeti: Uradi sam... Za sve koji sami rade na svojoj kući

 
 
 
 

Ono što smo naučili u Holcimu kroz godine iskustva je da nije toliko važno koji je utjecaj/doprinos određenog odvojenog materijala. Najvažnije je ono što materijali rade kada su spojeni, njihov zajednički utjecaj. To znanje utkali smo u sinergiju koju Vam pružaju Holcim Ekspert® cement, Holcim Majstor® pijesak i Holcim Majstor® drobljenac. Bilo da ste graditeljski stručnjak, koji živi od toga ili obiteljski čovjek koji želi stvoriti dom za svoju obitelj, Holcim će vas pratiti u tome.

S Holcimovim proizvodima možete raditi na kući, graditi zidiće, napraviti roštilj, prilaz garaži... Stoga, uživajte u radu. I što je još važnije, uživajte u onome što ste izgradili. Neka Vas dugo i kvalitetno služi.

Holcim Ekspert® cement

Holcim Majstor® pijesak

Holcim Majstor® drobljenac

Holcimovi proizvodi podliježu strogom nadzoru kvalitete. Kontinuirani nadzor kvalitete provodi se u laboratorijima tvrtki Holcim (Hrvatska) d.o.o., a vanjski nadzor kvalitete provodi Institut IGH d.d. Holcim jamči kvalitetu svojih proizvoda (pijeska, drobljenca i cementa), ali se odriče odgovornosti za projektne izračune, mjerenja sastojaka, miješanje i postavljanje/sabijanje i obradu.

No, kada krećete graditi, od kuda početi? Naravno, s pravim materijalima. Vi odaberite što želite graditi, a mi ćemo Vam reći koliko materijala trebate...

 

Tablice prikazuju preporuke za moguće korištenje Holcim Majstor® proizvoda. Naveden je broj vreća za svaki od proizvoda potreban za izradu 1m³ mješavine.