Najbolji poslodavac

 

Na temelju rezultata Istraživanja o najboljim poslodavcima, koje internetski portal MojPosao provodi već petu godinu za redom, Holcim Hrvatska d.o.o. proglašen je drugim najboljim poslodavcem u kategoriji velikih tvrtki (s 200 ili više zaposlenih) u 2011. godini. U ovom istraživanju Holcim sudjeluje od samog početka, od 2007. godine kada je proglašen prvim najboljim poslodavcem između 62 tvrtki koje su sudjelovale u ovom istraživanju.

Na temelju ocjene šest područja istraživanja od strane naših zaposlenika (strategija i vodstvo; rad, motivacija i nagrađivanje; usavršavanje i razvoj; međuljudski odnosi; lojalnost trenutnom poslodavcu i doživljaj sigurnosti posla) i usporedbe sa drugim tvrtkama, Holcim se i ostalih godina istraživanja nalazio unutar deset najboljih poslodavaca u Hrvatskoj.

Odjel ljudskih resursa poduzeća Holcim ovako komentira dobivenu nagradu: "U svakodnevnom poslu puno pozornosti posvećujemo našim zaposlenicima na svim razinama. Samo zadovoljan i motiviran radnik doprinosi razvoju tvrtke.  Jasna strategija, profesionalno vodstvo, ugodno radno okruženje i dobri odnosi među kolegama – samo su neka područja u koja ulažemo mnogo vremena i znanja. Interni zaposlenici, profesionalci u svojim područjima educirani su i već niz godina provode kvalitetne interne edukacije, a to područje jedno je od tri najbolje ocijenjena u ovogodišnjem istraživanju portala Moj Posao. I dalje ćemo ulaganjem u razvoj ljudi i otvorenu komunikaciju nastaviti stvarati kvalitetnu poslovnu kulturu!"