Profil tvrtke

Image
oglas cip.jpg

 

 

Holcim Hrvatska je dio Holcim Grupe, koja je u srpnju 2015. godine nastala spajanjem dvaju vodećih poduzeća u području građevinskog materijala: Lafarge i Holcim. Zapošljavamo 70.000 radnika u više od 70 zemalja diljem svijeta.

S obzirom da se svijet brzo mijenja i sa sobom donosi nove izazove u graditeljstvu i industriji građevinskih materijala, kao što su demografski rast, urbanizacija, klimatske promjene te očuvanje okoliša, svoje cjelokupno poslovanje temeljimo na načelima održivog razvoja. Holcim ima potrebna sredstva za rješavanje izazova našega svijeta kroz lokalno prisustvo, najinovativnija rješenja kako bismo zadovoljili potrebe naših kupaca, snažnu predanost zdravlju i sigurnosti te održivosti, najučinkovitiji model poslovanja te najbolje stručnjake.

Gradimo dugoročan odnos suradnje s našim kupcima isporučujući kvalitetu, a istodobno poštujući najstrože zahtjeve u zaštiti okoliša. Kvaliteta naših proizvoda direktno je povezana s kvalitetom sirovina korištenih u njihovoj proizvodnji te brigom koja se posvećuje svakoj fazi u lancu stvaranja vrijednosti. Kontrola kvalitete od presudne nam je važnosti. 

Neprestano ulaganje u nove tehnologije omogućuje nam da ponudimo optimalna rješenja odgovarajući na rastuće zahtjeve tržišta i naših kupaca.