Ostavi trag

 

Za održivi razvoj lokalne zajednice izuzetno je važno razvijati i koristiti potencijal lokalnih resursa. Holcim želi dati doprinos zajednici, te svoje resurse staviti na raspolaganje za razvoj mladih. S obzirom da smo trudom svih zaposlenika kroz Plan „2015 Plus“ ostvarili značajne uštede, za održivost je važno jedan dio uložiti u razvoj. Nakon što smo osnovali Centar za inovacije i projekte, zatim Tim za naplatu potraživanja, te potaknuli razvoj novih proizvoda, izuzetno nam je drago da dio ostvarenih ušteda možemo uložiti i u nadarene mlade, što je također ulaganje u budućnost.

Program je nazvan Ostavi trag zbog želje i nastojanja mladih da mijenjaju svijet. Građevina koja je Holcimovo područje rada predstavlja odličan način da to ostvare, jer gradnjom nastaje konkretan rezultat, koji dugotrajno služi zajednici. Stoga pozivamo studente koji u svijetu žele ostaviti trag, da s nama grade temelje za buduće generacije.

Program koji smo pripremili pod nazivom Ostavite trag namijenjen je redovnim studentima u akademskoj godini 2017./2018.:

Rok za predaju prijava bio je 25.6.2017.

Prijave za natječaj su zatvorene a prijavljeni studenti biti će naknadno obaviješteni o rezultatima natječaja i daljnjim koracima.