Holcimov dan otvorenih vrata 2014.

 

Na Dan otvorenih vrata predstavljen Holcimov Centar za inovacije i projekte

S jednakim entuzijazmom, kao i svih ovih godina, u petak, 29. kolovoza 2014. s početkom u 18 sati održan je 19. Dan otvorenih vrata.

Premještanjem iz jutarnjeg u poslijepodnevni termin željeli smo omogućiti dolazak svim našim sugrađanima i susjedima - i onima koji rade i koji su svih proteklih godina zbog toga bili spriječeni. Dan otvorenih vrata organiziran je isti dan kad lokalna zajednica organizira feštu Sekovanje

Holcimov Centar za inovacije i projekte velika je novost. 15 stručnjaka za cement, beton i agregat na raspolaganju su našim partnerima sa širokom paletom proizvoda i usluga, kako bi im savjetima i recepturama pružili dodanu vrijednost. Na Danu otvorenih vrata predstavljen je cijeli tim Centra za inovacije i projekte, te svečano otvoren laboratorij za beton, potpuno novo područje rada unutar tvornice cementa.

Posjetitelji su u mogli pogledati inovativne proizvode, sami zamiješati svoj beton u boji i napraviti pločicu. Od svih pločica biti će napravljen mozaik koji će trajno podsjećati na 19. Dan otvorenih vrata. Navečer se degustirala maneštra od koromača, te u odličnoj atmosferi plesalo na terasi društvenog doma.

Slike Dana otvorenih vrata dostupne su na Facebook stranici Holcim u Hrvatskoj.