Predstavljeni Holcim Majstor proizvodi

 

Pod sloganom "Dobar Majstor zlata vrijedi" Holcim je predstavio nove proizvode: uz već poznati Holcim Majstor® cement, od listopada se u ponudi nalaze i Holcim Majstor® pijesak, te drobljenac u vrećama od 25 i 19 kg. Dodatno, apsolutna novost za gradilišta je big bag pakiranje od jedne tone.

Zasigurno ste bar jednom u životu na vlastitoj koži osjetili kako je teško pronaći dobrog majstora. Pa čak i kad se radi o najsitnijim radovima, želite da Vam ih odradi najbolji, najstručniji, najkvalitetniji od svih. Zato ćete se složiti s nama da dobar majstor zlata vrijedi. To je ujedno i slogan kampanje naših novih proizvoda.

Naime, nakon što smo kroz dugogodišnju suradnju s velikim građevinskim tvrtkama dokazali kvalitetu Holcimovog rasutog agregata, tijekom prošle godine testirali smo različite recepture i za građevinare i sam-svoj-majstore pripremili Holcim Majstor® pijesak 0/4 mm i drobljenac 4/11 mm u vrećama od 19 i 25 kg. Dodatna novost je dostava tih proizvoda u big bag vrećama od 1 tone koje će olakšati posao građevinarima, te omogućiti da gradilišta budu urednija.

U sklopu promocije održana su četiri događanja za skladišta građevnog materijala i građevinare, u Rovinju, Rijeci, Donjoj Stubici i Zagrebu, na kojima su predstavljene prednosti novih proizvoda. Između ostalog, kao dodatnu uslugu svim kupcima, Holcim je pripremio recepture za 21 primjenu, koje se nalaze na svakom pakiranju i u praktičnoj brošuri. Recepture su napravljene za izradu jednog kubika smjese, što će olakšati nabavu potrebnog materijala i za miješalicu betona od 50 litara. U skladu s Holcimovim prioritetima, u brošuri su navedene i upute o sigurnosti i zaštiti pri radu.

Holcim Hrvatska je dio Holcim Grupe, jednog od vodećih dobavljača cementa i agregata (drobljeni kamen, pijesak i šljunak), odnosno transportnog betona i asfalta, te usluga. Holcim Grupa zapošljava preko 83.000 radnika u više od 70 zemalja svijeta, temeljeći svoje cjelokupno poslovanje na načelima održivog razvoja.
* * * * * * *
Za komunikacije Holcima Hrvatska, Julija Škoro, telefon: 052 876 802,
mobitel 098 299 172,
e-mail: julija.skoro@holcim.com (www.holcim.hr)