Karijera

 

Holcim (Hrvatska) d.o.o. vrednuje snagu , stvaranje i strast. Mi poštujemo individualne talente naših radnika i potičemo ih na kreativnost. Svatko je pozvan da s nama mijenja svijet.

Holcim (Hrvatska) d.o.o. predan je razvoju svojeg najvažnijeg resursa - radnika. Naši radnici su presudni faktor u postizanju zadanih ciljeva. Stoga uprava tvrtke vjeruje kako je od ključne važnosti uspostaviti organizacijsku strukturu i radnu atmosferu koja:

Poštuje dostojanstvo i vrijednost pojedinca

Potiče postizanje najviših mogućih rezultata pružajući pravedno, izazovno, objektivno i suradničko radno okružje. Poštuju se prava pojedinca i potiče se stalna i otvorena dvosmjerna komunikacija. Rukovoditelji su odgovorni za kvalitetu rada radnika koje vode.

Potiče inicijativu svakog radnika

Osigurava smjernice i slobodu za kreativan rad. Preuzimanje rizika i inovativnost neophodni su za rast, te se i jedno i drugo mora poticati i podržavati u atmosferi uzajamnog poštovanja i integriteta.

Omogućuje postizanje osobnog maksimuma svakog pojedinca

Kroz postavljanje pravih osoba na pravo mjesto, njihovo usmjeravanje i razvoj. Odgovornost za razvoj dijele radnik, rukovoditelj i tvrtka. Kako je Holcim Hrvatska dio vodeće svjetske cementne grupacije - Holcim Ltd, radnicima se pružaju mogućnosti za rad u istinski međunarodnoj atmosferi.

Pruža svima jednake prilike za razvoj

Ocjenjuje i nagrađuje radnike, kako priznanjem tako i materijalno, prema pojedinačnim rezultatima u skladu s prethodno postavljenim ciljevima i kriterijima.