Pravne odredbe

 

Ova web stranica i njen sadržaj, koji se mogu povremeno mijenjati, podliježu;

  • napomenama o zaštitnim znakovima i autorskom pravu,
  • pravne odredbe korištenja web stranice,
  • izjavi o privatnosti.

i vode se samo za informativne svrhe povećavajući javnu dostupnost informacijama o Holcimu, jednom o najvećih trgovačkih društava u industriji cementa u svijetu.

Ako niste suglasni s ovim uvjetima korištenja web stranica Holcima, molimo da ne koristite ovu web stranicu.

Pravni odredbe korištenja web stranica Holcima

  1. Upotreba naziva "Holcim"

S pravnog gledišta, društva LafargeHolcim Grupe su pojedinačni i odvojeni pravni subjekti. Međutim, pojmovi "Lafarge", "Holcim", "Grupa", "Mi" ili "Nas/Naš" upotrjebljeni na ovoj web stranici odnose se općenito na Holcim ili, ako nije izričito drukčije navedeno, kada nema svrhe identificirati neko pojedino društvo LafargeHolcim Grupe.

  1. Nepostojanje izjava i jamstva

Iako je Holcim uložio znatne napore da uključi točne i ažurirane podatke i linkove, Holcim ne daje nikakve izjave ili jamstva bilo koje vrste, bilo izričito ili implicitno, niti je odgovoran za točnost, sadržaj, kompletnost, zakonitost, pouzdanost, operativnost ili dostupnost informacija ili sadržaja prikazanih na ovoj web stranici. Holcim nije odgovoran za brisanje, neuspješno skladištenje, pogrešno dostavljanje ili nepravovremeno dostavljanje bilo kakvih informacija ili sadržaja. Holcim ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu skidanjem datoteka  ili pristupom bilo kakvom sadržaju na Internetu do koga se došlo pomoću ove web stranice.

  1. Nepostojanje odgovornosti

Holcim ne snosi odgovornost za korištenje ove web stranice ili bilo koje s njom povezane web stranice te ni na koji način neće snositi odgovornost za bilo kakve direktne, slučajne, posebne, indirektne, kažnjive ili druge posljedice štete koje nastanu na osnovu Vašeg pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja ove web stranice ili bilo koje s njom povezane web stranice, ili bilo kakve greške ili propuste u njenom sadržaju, uključujući, ali ne ograničavajući se na viruse koji mogu zaraziti Vašu računarsku opremu, ili bilo kakav gubitak poslova, dobiti, podataka ili korištenja.

Holcim može u bilo kom trenutku promijeniti ovu web stranicu, ali ne preuzima nikakvu odgovornost za njeno ažuriranje. Svi su korisnici suglasni da je pristup i korištenje ove web stranice i bilo koje s njom povezane web stranice i sadržaja iste na njihov vlastiti rizik, te da pristupom ovoj web stranici prihvaćaju punu odgovornost za eventualne posljedice.

  1. Linkovi na web stranicama trećih

Holcim ne iznosi nikakvo mišljenje i ne snosi odgovornosti za sadržaj web stranica trećih povezanih s ovom web stranicom ili putem kojih ste mogli pristupiti ovoj web stranici. Holcim ne daje nikakve izjave u odnosu na bilo koju web stranicu treće osobe i izričito izjavljuje da neće snositi nikakvu odgovornost za sve takve podatke treće osobe i njihovo korištenje.

  1. Nepostojanje ponude i poziva za stavljanje ponude

 Investitori se ne smiju pouzdati u informacije navedene na ovoj web stranici u svrhu donošenja odluka o investicijama jer te informacije ne predstavljaju ponudu ili poziv na stavljanje ponude za kupovinu ili raspolaganje, trgovanje ili bilo koju drugu transakciju bilo kojim Holcimovim vrijednostima.


Copyright © 2015 LafargeHolcim Ltd, Zürcherstrasse 156, 8645 Jona, Switzerland. Sva prava pridržana. Zabranjena reprodukcija u cjelini i u dijelovima bez dozvole.