Promjene u upravi holcima hrvatska

 

Dosadašnji član Uprave Holcima Hrvatska i tehnički direktor Holcimove tvornice cementa u Koromačnu, Jadranko Garilović 1. lipnja je otišao u mirovinu.

Novi član Uprave je Nenad Juretić, direktor prodaje cementa i logistike. Nenad se u odjelu prodaje Holcima zaposlio 1997. godine, od 2003. do 2006. godine bio je direktor Holcimove tvrtke kćeri TransPlus, nakon čega je postao direktor prodaje i član menadžment tima.



Virna Višković Agušaj nova je tehnička direktorica i član menadžment tima. U Holcimu se zaposlila 1999. kao suradnik na projektima optimiranja održavanja, zatim je bila asistent tehničkom direktoru, 2002. postala je procesni inženjer, a od 2007. godine do 1. lipnja 2011. bila je šef proizvodnje. Virna je završila PMF u Zagrebu, smjer inženjerska kemija, o proizvodnji cementa educirala se u Švicarskoj, godinu dana je provela u SAD-u radeći u u jednoj od Holcimovih tvornica cementa, a ove godine će o vodstvu učiti na sveučilištu IMD u Lausanni.



---------------

Holcim Hrvatska je dio Holcim Grupe, jednog od vodećih dobavljača cementa i agregata (drobljeni kamen, pijesak i šljunak), odnosno transportnog betona i asfalta, te usluga. Holcim Grupa zapošljava većinske udjele u sedamdesetak zemalja svijeta, a svoje cjelokupno poslovanje temelji na načelima održivog razvoja.

Holcim je međunarodna, uspješna tvrtka. Sposobni smo odrediti jasan fokus u svim našim segmentima, te smo na taj način sadašnjim i potencijalnim kupcima pouzdan partner i u teškim vremenima.