Još tri Holcimova proizvoda dobila znak Hrvatske kvalitete

Nakon što je u veljači prošle godine tvrtka Holcim postala nositelj znaka Hrvatske kvalitete za dvije linije svojih proizvoda - cement i određene proizvode od agregata, 22. veljače 2010. Hrvatska gospodarska komora taj joj je prestižni znak dodijelila za još tri proizvoda.

Ovoga puta savjet za kvalitetu Hrvatske gospodarske komore znak Hrvatske kvalitete dodijelio je sljedećim Holcimovim proizvodima:

Holcim Inducal® raznih frakcija - agregat posebno prilagođen primjeni u industriji proizvođača Holcim mineralni agregati d.o.o., Nedešćina
Holcim Inducal® raznih frakcija - agregat posebno prilagođen primjeni u industriji poizvođača Holcim mineralni agregati d.o.o. Lepoglava
Holcim Agrocal® granule i prah - prirodni izvor kalcija za poboljšanje kiselih tala proizvođača Holcim mineralni agregati d.o.o., Lepoglava

Znak "Hrvatska kvaliteta" jamstvo je da je riječ o proizvodima i uslugama koji svojim značajkama (sastav, dizajn, ekološki kriteriji i slično) zadovoljavaju najviše svjetske standarde i kriterije, a HGK ga je počela dodjeljivati 1997. godine. Holcimu on dolazi kao značajno priznanje za dosadašnji način rada te kao motivacija da i u budućnosti nastavi ulagati u vrhunsku kvalitetu svojih proizvoda. Uvjereni smo da ćemo i u ovim kriznim vremenima našim kupcima i na ovaj način ukazati na brojne prednosti odabira Holcimovih proizvoda.