Holcim objavio natječaj za sponzorstva

 

Zagreb


Holcimov natječaj za sponzorstvo projekata u lokalnim zajednicama otvoren je od 12. siječnja do 3. ožujka 2008. Zaprimaju se prijave svih projekata neprofitnih organizacija, udruga i škola koji odgovaraju temama očuvanja okoliša, edukacije djece, povećanja kvalitete života u lokalnim zajednicama i održive gradnje.

Prema Holcimovom Načelu sponzoriranja prednost imaju projekti u lokalnim zajednicama u kojima Holcim posluje: Bistra, Jastrebarsko, Karlovac, Klana, Koromačno, Kukuljanovo, Labin, Lepoglava, Lučko, Očura, Plovanija, Raša, Zabok, Zadar i Zagreb, s time da prednost imaju manje lokalne zajednice.Za odabir projekata važna je njihova održivost. Projekti moraju ostvarivati trajne vrijednosti na jačanju društvene stabilnosti i/ili brige o okolišu. Sponzorstva će se dodijeliti prema Načelu sponzoriranja Holcima Hrvatska, koje se može pronaći na www.holcim.hr. Prijave za projekt, za koje se traži sponzorstvo, potrebno je poslati isključivo ispunjene na Predlošku za prijavu, koji se također može pronaći na web stranici www.holcim.hr.Holcim Hrvatska je dio Holcim Grupe, jednog od vodećih dobavljača cementa i agregata (drobljeni kamen, pijesak i šljunak), odnosno transportnog betona i asfalta, te usluga. Holcim Grupa zapošljava preko 90.000 radnika u više od 70 zemalja svijeta, temeljeći svoje cjelokupno poslovanje na načelima održivog razvoja.

* * * * * * *
Komunikacije Holcima Hrvatska, Julija Škoro, telefon: 01 655 40 33, mobitel: 098 299 172julija.skoro@holcim.com (www.holcim.hr)