Davorin Garilović iz Rockwoola prešao u Holcim

Prošlog je tjedna iz Rockwoola u Holcim prešao Davorin Garilović. 2007. je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer marketing. Radno iskustvo stekao je na Radio Labinu i u Rockwoolu, a u Holcimu se zaposlio kao regionalni direktor prodaje cementa.

U Rockwoolu, vodećem svjetskom proizvođaču kamene vune, zaposlio se 2007. na radnom mjestu referenta nabave, a sredinom  2010. napredovao na radno mjesto međunarodnog voditelja kategorija proizvoda, te bio zadužen za nabavu tehničkih plinova za 18 tvornica u Europi.

Nakon upoznavanja s građevinskim tržištem, ključni zadaci u Holcimu bit će mu analiza zahtjeva tržišta, pronalaženje novih mogućnosti sudjelovanja u građevinskim projektima, posebno kroz  Holcim Protektor i Holcim Primus cement, vrste proizvoda razvijene za specijalne namjene.

Holcim Hrvatska je dio Holcim Grupe, jednog od vodećih dobavljača cementa i agregata (drobljeni kamen, pijesak i šljunak), odnosno transportnog betona i asfalta, te usluga. Holcim Grupa zapošljava preko 80.000 radnika u više od 70 zemalja svijeta, temeljeći svoje cjelokupno poslovanje na načelima održivog razvoja.
Za komunikacije Holcima Hrvatska: Julija Škoro, 052 876 802, 098 299 172