Holcim Agrocal poklon kutija

 

Svaka ponosna vrtlarica zna da nema ničeg ljepšeg od uređenog balkona i vrta: lončanice sa biljem punim života i zelene gredice koje nam donose osjećaj zadovoljstva i ponosa. Naravno da bi se to postiglo potrebno je osim kvalitetnih sadnica imati i kvalitetnu zemlju.

Uzgoj bilja u lončanicama karakterizira mali volumen posudice, a kod gredica i parkova učestalim zalijevanje i natapanjem dolazi do ispiranja i zakiseljavanja tla. Ovu zimu označile su učestale kiše i veoma promjenjivo vrijeme, drugim riječima, naše su biljke bile izložene stalnim temperaturnim šokovima a tolika kiša, iz zemlje je isprala hranidbene elemente koje je potrebno nadoknaditi potrebno pravilnom i pravovremenom prihranom.

Pojedine biljke različito reagiraju na kiselost tla i svaka zahtjeva posebnu pozornost: neke biljke postižu najbolji razvoj na kiselim tlima, druge vole neutralnu reakciju, dok treće najbolje uspijevaju na lužnatom tlu. Zato uvijek prije provjerite koja vrsta tla pristaje određenoj biljci.

Upravo zato u novom pakiranju Holcim Agrocal Ca Mg praha postoji detaljna brošura sa uputama i savjetima za korištenje. Preporuka je da se prije kalcizacije ali i same gnojidbe provede analiza tla, a za informativnu analizu u ovom se pakiranju nalaze pH listići i upute za provedbu analize tla. Pakiranje dolazi u kompletu sa graviranom drvenom kutijom koja ja pogodna za višenamjensko korištenje: skladištenje alata, sadnju bilja … a na raspolaganju je 5 različitih poruka.

 

Pravi poklon za vrtlare koji jedva čekaju proljetne zrake sunca i početak nove sezone.

 

 

 Cijena 69,90 kn 

Za upite i narudžbe slobodno nas kontaktirajte. 

Priznanja i nagrade za dizajn i pakiranje