Tomislav Bolotin postao direktor prodaje betona

Od 1. lipnja 2011. Tomislav Bolotin postao je direktor prodaje betona, te time pojačao Holcimov prodajni tim.

Nakon završenog smjera financija na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Tomislav ima petogodišnje radno iskustvo u prodaji cementa i betona.

Zadužen je za sva tržišta u kojima Holcim ima tvornice betona: Istra, Rijeka, Karlovac, Zabok i Zagreb, a glavni zadaci bit će mu povećanje prodaje betona, poboljšanje usluge kupcima, te sudjelovanje u kreiranju novih proizvoda.

„Situacija je teška, ali ovom prilikom želim naglasiti da je Holcim, međunarodna, stabilna i uspješna tvrtka. Sposobni smo odrediti jasan fokus u svim našim segmentima, te smo na taj način sadašnjim i potencijalnim kupcima pouzdan partner i u teškim vremenima.“ - rekao je Mario Grassl, predsjednik Uprave Holcima Hrvatska.

---------------

Holcim Hrvatska je dio Holcim Grupe, jednog od vodećih dobavljača cementa i agregata (drobljeni kamen, pijesak i šljunak), odnosno transportnog betona i asfalta, te usluga. Holcim Grupa zapošljava većinske udjele u sedamdesetak zemalja svijeta, a svoje cjelokupno poslovanje temelji na načelima održivog razvoja.