Tomislav Bolotin postao direktor prodaje betona

7 June 2011

Od 1. lipnja 2011. Tomislav Bolotin postao je direktor prodaje betona, te time pojačao Holcimov prodajni tim.

Nakon završenog smjera financija na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Tomislav ima petogodišnje radno iskustvo u prodaji cementa i betona.

Zadužen je za sva tržišta u kojima Holcim ima tvornice betona: Istra, Rijeka, Karlovac, Zabok i Zagreb, a glavni zadaci bit će mu povećanje prodaje betona, poboljšanje usluge kupcima, te sudjelovanje u kreiranju novih proizvoda.

„Situacija je teška, ali ovom prilikom želim naglasiti da je Holcim, međunarodna, stabilna i uspješna tvrtka. Sposobni smo odrediti jasan fokus u svim našim segmentima, te smo na taj način sadašnjim i potencijalnim kupcima pouzdan partner i u teškim vremenima.“ - rekao je Mario Grassl, predsjednik Uprave Holcima Hrvatska.

---------------

Holcim Hrvatska je dio Holcim Grupe, jednog od vodećih dobavljača cementa i agregata (drobljeni kamen, pijesak i šljunak), odnosno transportnog betona i asfalta, te usluga. Holcim Grupa zapošljava većinske udjele u sedamdesetak zemalja svijeta, a svoje cjelokupno poslovanje temelji na načelima održivog razvoja.