Poziv na Građanski sat ”Ca je novega?”

 

Tvrtka Holcim mineralni agregati poziva Vas na Građanski sat 'Ca je novega?':

u ponedjeljak, 12. studenog 2012., u 17.30 sati, u Holcimovom kamenolomu u Šumberu.

u utorak, 13. studenog 2012., u 17.00 sati, u Holcimovom kamenolomu u Plovaniji.

Želja nam je da naš Građanski sat, tradicionalni susret Holcimovih predstavnika s lokalnom zajednicom, ostane neka vrsta otvorenog dvosmjernog kanala komunikacije, svojevrsni forum na kojemu će se razgovarati i razmjenjivati mišljenja o svim temama od zajedničkog interesa.

Stoga ovoga puta nismo definirali dnevni red, već pozivamo sve zainteresirane da postave pitanja na koja žele znati odgovor te da dotaknu sve teme koje ih zanimaju.

Ovoga puta na pitanja zainteresiranih odgovarat će predsjednik Uprave Holcima Mario Grassl, predsjednik Uprave tvrtke Holcim mineralni agregati Zdravko Nikolić, voditelj kamenoloma Ivan Slavić i Holcimov direktor industrijske ekologije Žarko Horvat.

Ako želite, svoje teme možete predložiti i pitanja postaviti i unaprijed, i to na brojeve telefona 052 876 236 ili 098 334 133 (Moreno Bartolić).

Srdačan pozdrav,

Za komunikacije Holcima,
Petra Švarc



Holcim Hrvatska je dio Holcim Grupe, jednog od vodećih dobavljača cementa i agregata (drobljeni kamen, pijesak i šljunak), odnosno transportnog betona i asfalta, te usluga. Holcim Grupa zapošljava preko 80.000 radnika u više od 70 zemalja svijeta, temeljeći svoje cjelokupno poslovanje na načelima održivog razvoja.
Holcim je međunarodna, uspješna tvrtka. Sposobni smo odrediti jasan fokus u svim našim segmentima, te smo na taj način sadašnjim i potencijalnim kupcima pouzdan partner i u teškim vremenima.
* * * * * * *
Za komunikacije Holcima Hrvatska: Petra Švarc, 098 348 342, petra.svarc@holcim.com