Poziv na građanski sat ”ca je novega?”

 

Holcim mineralni agregati, kamenolom u Šumberu, poziva sve stanovnike lokalne zajednice i sve zainteresirane na Građanski sat 'Ca je novega?'koji će se održati u četvrtak, 3. svibnja s početkom u 18 sati, u Holcimovom kamenolomu u Šumberu.

Holcim je pripremio nekoliko tema:

• Postavljen je stalni seizmograf kod kuće najbliže kamenolomu
• Predstavit ćemo rezultate mjerenja buke
   
S tim temama prisutne će upoznati Zdravko Nikolić, novi predsjednik Uprave Holcima mineralni agregati, Ivan Slavić, voditelj kamenoloma i Žarko Horvat, direktor industrijske ekologije.
 
Naravno, Holcim je na raspolaganju i za odgovore na druga pitanja na koja stanovnici lokalne zajednice žele znati odgovor, vezano za Holcim i cjelokupni život u lokalnoj zajednici. Pitanja se mogu postaviti i unaprijed na 098 334 133 (Moreno).

Inače, prošli Građanski sat u Šumberu je održan prošle godine 7. ožujka. O čemu se razgovaralo pročitajte u zadnjem broju časopisa Ca je novega? na
http://www.holcim.hr/hr/mediji-i-tisak/publikacije/casopis-za-lokalnu-zajednicu.html

* * * * * * *

Holcim Hrvatska je dio Holcim Grupe, jednog od vodećih dobavljača cementa i agregata (drobljeni kamen, pijesak i šljunak), odnosno transportnog betona i asfalta, te usluga. Holcim Grupa zapošljava preko 80.000 radnika u više od 70 zemalja svijeta, temeljeći svoje cjelokupno poslovanje na načelima održivog razvoja.

Holcim je međunarodna, uspješna tvrtka. Sposobni smo odrediti jasan fokus u svim našim segmentima, te smo na taj način sadašnjim i potencijalnim kupcima pouzdan partner i u teškim vremenima.
* * * * * * *
Za komunikacije Holcima Hrvatska: Julija Škoro, 052 876 802, 098 299 172, julija.skoro(at)holcim.com