Natječaj za sponzorstva na temu volontiranja

 

Poštovane udruge,

 

već više od 10 godina, početkom svake godine, raspisujemo natječaj za sponzorstva. Svake godine surađujemo s udrugama, s predivnim ljudima na motivirajućim projektima. U želji da se udruge čim više umreže i time nastanu nove ideje i snaga za nove projekte, svake godine organiziramo Sajam dobrih ideja i evaluacijski sastanak.

 

I početkom ove godine otvorili smo natječaj. Natječaj o poticanju volontiranja zaposlenika. No nažalost, u međuvremenu smo vidjeli da zbog financijske situacije nismo u mogućnosti dodijeliti sponzorstva za projekte iz natječaja. Svi mi svakodnevno slušamo o, živimo u, teškoj situaciji. I mi u Holcimu dio smo tržišta. Protekle su tri godine bile teške za građevinsku industriju: potrošnja cementa smanjena je za 40 u odnosu na 2008. U tom okruženju ovo će biti treća godina u kojoj Holcim Hrvatska posluje s gubitkom. Stoga jednostavno moramo odustati od nekih ulaganja. Stoga jednostavno moramo smanjiti iznose za sponzorstva. Stoga nažalost ove godine ne možemo financirati projekte za poticanje volontiranja zaposlenika. Zadržali smo samo mali dio donacija za pomoć udrugama u lokalnim zajednicama u kojima poslujemo.

 

Iskreno se zahvaljujemo svima Vama koji ste uložili trud i vrijeme da napišete projekte i pošaljete ideje. Žao nam je što ove godine s Vama ne možemo financijski sudjelovati u dobrim projektima. Ipak, ukoliko netko od Vas za svoje projekte treba ruke i/ili znanje Holcimovih zaposlenika, javite nam, bit će nam drago ukoliko Vam možemo pomoći ... volontiranjem.

 

U nadi da će se građevinske investicije povećati, te nam omogućiti da sljedeće godine nastavimo suradnju,

 

srdačan pozdrav,

Vaš Holcim