Holcim postao član svjetske obitelji Superbrands

 

Tvrtka Holcim (Hrvatska) d.o.o. nedavno je postala član svjetske obitelji Superbrands, i to kao dobitnik priznanja Green Superbrands.

Superbrands je globalna nagrada za najbolje brandove na tržštu i dodjeljuje se u više od 90 zemalja svijeta, temeljem glasovanja potrošača – predstavnika opće javnosti. U Hrvatskoj je, u konkurenciji 1.200 ocjenjivanih brandova  najviše ocjene dobilo njih 78, među kojima je i Holcim.

Kriteriji prema kojima su birani najbolji u Hrvatskoj bili su kvaliteta, pouzdanost, razlikovnost i emocionalni naboj, a ove je godine po prvi put uveden i kriterij ekološke odgovornosti.

Holcimu je dodijeljen znak Green Superbrands 2012, koji na nov i inovativan način određene marke preporučuje kupcima koji su sve više osviješteni u pogledu očuvanja okoliša i društvene odgovornosti.

Izuzetno nas veseli činjenica da je Holcim prepoznat kao tvrtka koja zadovoljava navedene kriterije, budući da cjelokupno svoje poslovanje temelji na postavkama održivog razvoja, svakodnevno donoseći odluke koje uravnotežuju zahtjeve za stabilnim poslovnim rezultatom s društveno odgovornim poslovanjem i skrbi o okolišu.

 

Holcim Hrvatska je dio Holcim Grupe, jednog od vodećih dobavljača cementa i agregata (drobljeni kamen, pijesak i šljunak), odnosno transportnog betona i asfalta, te usluga. Holcim Grupa zapošljava preko 80.000 radnika u više od 70 zemalja svijeta, temeljeći svoje cjelokupno poslovanje na načelima održivog razvoja.
Holcim je međunarodna, uspješna tvrtka. Sposobni smo odrediti jasan fokus u svim našim segmentima, te smo na taj način sadašnjim i potencijalnim kupcima pouzdan partner i u teškim vremenima.
* * * * * * *
Za komunikacije Holcima Hrvatska: Petra Švarc, 098 348 342, petra.svarc@holcim.com