8. Hrvatski forum o održivoj gradnji

 

U subotu 6. prosinca u organizaciji Građevinskog fakulteta u Zagrebu i Holcima u Hrvatskoj održava se 8. Hrvatski forum o održivoj gradnji.

Ovogodišnji Forum posvećen je privlačenju dostupnih sredstava iz fondova Europske unije za realiziranje građevinskih projekata u privatnom i javnom sektoru Hrvatske, a odvijat će se pod sloganom:

„Jesmo li dovoljno inovativni da privučemo fondove?”

Uvodni dio i početnu notu dat će poznati hrvatski arhitekt Hrvoje Njirić, koji će govoriti o osobnoj percepciji održive gradnje, o promišljanjima o održivosti u Hrvatskoj, te o sličnostima i različitostima u odnosu na arhitektonska promišljanja u drugim zemljama Europe.

Drugi dio bit će posvećen inovacijama, a predstavit će se nagrađeni projekt Airshade, te finalisti natječaja u projektiranju s panelima Eco sandwich®.

U trećem dijelu kroz panel diskusiju želimo preispitati ulogu graditeljstva u korištenju sredstava iz EU fondova. Pri tome je ključna tema za sektor graditeljstva na koji način iz 10,67 milijardi EUR maksimizirati građevinske projekte.

Sudionicima skupa bit će dodijeljeno 6 bodova za stručno usavršavanje.

Cjelokupni program pogledajte ovdje.

Srdačan pozdrav,

Komunikacije

* * * * * * *
Holcim Hrvatska je dio Holcim Grupe, jednog od vodećih dobavljača cementa i agregata (drobljeni kamen, pijesak i šljunak), odnosno transportnog betona i asfalta, te usluga. Holcim Grupa zapošljava preko 70.000 radnika u više od 70 zemalja svijeta, temeljeći svoje cjelokupno poslovanje na načelima održivog razvoja.
Holcim je međunarodna, uspješna tvrtka. Sposobni smo odrediti jasan fokus u svim našim segmentima, te smo na taj način sadašnjim i potencijalnim kupcima pouzdan partner i u teškim vremenima.
* * * * * * *
Za komunikacije Holcima Hrvatska: Julija Škoro, julija.skoro@holcim.com, 098 299 172