Holcim otvorio natječaj za studente - Ostavi trag

19 May 2015

Holcim je danas otvorio natječaj za studentske stipendije i prakse. Programom stipendiranja ambicioznim i nadarenim studentima pružit će se prilika za rad u međunarodnoj, inovativnoj i poticajnoj sredini. Rok prijave je 1. lipnja.

Holcim ove godine nastavlja s programom stipendiranja “Ostavi trag” koji svim zainteresiranim ambicioznim i nadarenim studentima pruža priliku i iskustvo rada u međunarodnoj, inovativnoj i poticajnoj sredini. Program se sastoji od tri elementa: praksa, osobni razvoj kroz rad s mentorom i financijska potpora. Odabrani studenti će tijekom srpnja i kolovoza ove godine obaviti praksu u Holcimovoj tvornici cementa u Koromačnu. Uz podršku Holcimovih mentora radit će na osobnom razvoju kroz postavljanje radnih ciljeva, učenju o važnosti davanja i primanja povratne informacije, te iskusiti koncept i metodologiju procjene učinka. Financijska potpora kroz godišnju stipendiju iznosi 11.200 kn po studentu.

„Raduje nas da smo dodatnim naporima kroz Plan „2015 Plus“ i ove godine ostvarili značajne uštede. Holcim oduvijek nastoji poticati rad i poslovanje na lokalnoj razini, nuditi inovativna rješenja i proizvoditi održive građevinske materijale. Ponosni smo da sredstva koja smo uštedjeli možemo uložiti u mlade i ambiciozne, pružiti im nova saznanja i iskustva. Na sve to gledamo kao još jedan poticaj i način na koji želimo doprinijeti razvoju kraja u kojem živimo i radimo.”, rekao je Alan Šišinački, predsjednik Uprave Holcima u Hrvatskoj.

Program je namijenjen studentima u akademskoj godini 2015./2016. Na natječaj se mogu prijaviti redovni studenti ekonomije, kemije, građevine ili strojarstva. Kao i prošle godine prednost će imati studenti sa područja Labina i Raše, te oni koji ne primaju druge stipendije. Prijava mora sadržavati životopis, potvrdu o upisanom redovnom studiju, prijepis ocjena dosadašnjeg studija, potvrdu o stalnom prebivalištu te izjavu da ne primaju druge oblike stipendije. Detaljne informacije dostupne su na Holcimovoj web stranici (http://www.holcim.hr/o-nama/pridruzite-nam-se/ostavitrag.html), a rok za prijavu je ponedjeljak, 1.6.2015.

Za sva pitanja o natječaju možete se obratiti odjelu ljudskih potencijala na 042 390 774 / 098 226 682 ili posao-hrv@holcim.com.

Komunikacije

Holcim Hrvatska je dio Holcim Grupe, jednog od vodećih dobavljača cementa i agregata (drobljeni kamen, pijesak i šljunak), odnosno transportnog betona i asfalta, te usluga. Holcim Grupa zapošljava preko 70.000 radnika u više od 70 zemalja svijeta, temeljeći svoje cjelokupno poslovanje na načelima održivog razvoja. Holcim je međunarodna, uspješna tvrtka. Sposobni smo odrediti jasan fokus u svim našim segmentima, te smo na taj način sadašnjim i potencijalnim kupcima pouzdan partner i u teškim vremenima.