Holcim obilježava Dan zaštite na radu

5 Svibanj 2008
 


U Holcimovom kamenolomu u Očuri (Lepoglava) u utorak 06. svibnja 2008. od 9 do 11 sati održat će se Vježba provjere odaziva na izvanredne situacije. Vježba se održava u povodu obilježavanja Dana zaštite na radu, a u njoj će, osim Holcimovih djelatnika, sudjelovati i Gorska služba spašavanja Varaždin, Hitna pomoć i snimatelji koji će pratiti akciju. Vatrogasci DVD-a Ivanec (tim za spašavanje) te predstavnici Državne uprave za zaštitu i spašavanje iz Varaždina u vježbi će sudjelovati kao promatrači, budući da su prepoznali važnost i korisnost ove akcije.

Sigurnost i zaštita na radu prioriteti su u Holcimovom poslovanju. Zato već nekoliko godina na našim lokacijama obilježavamo Dan zaštite na radu. Drago nam je da možemo izvijestiti da je od posljednje ozlijede na radu prošlo 376 dana.Holcim Hrvatska je dio Holcim Grupe, jednog od vodećih dobavljača cementa i agregata (drobljeni kamen, pijesak i šljunak), odnosno transportnog betona i asfalta, te usluga. Holcim Grupa zapošljava preko 90.000 radnika u više od 70 zemalja svijeta, temeljeći svoje cjelokupno poslovanje na načelima održivog razvoja.

* * * * * * *
Komunikacije Holcima Hrvatska, Julija Škoro, telefon: 01 655 40 33, mobitel: 098 299 172, e-mail: julija.skoro@holcim.com (www.holcim.hr)